Sloba Snajper od septembra u pritvoru, praznike neće dočekati na slobodi

Viši sud u Novom Sadu produžio je danas pritvor za još 30 dana Slobodanu Milutinoviću Snajperu, koji se sumnjiči da je oteo i pretukao devojku U. J.

Kako je portparolka suda Jelena Ostojin rekla za Tanjug, pritvor mu je produžen do 18. januara. 

Pritvor mu je nakon hapšenja određen zbog opasnosti od uticaja na svedoke i zbog bojazni da će ponoviti krivično delo.

Milutinović je uhapšen u septembru zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu na Podbari fizički napao devojku. Nakon nekoliko dana, saopšteno je da se tereti za otmicu, nakon čega mu je određen pritvor, dok je žrtva dobila status zaštićenog svedoka. 
 
Akcija policije u septembru, u kojoj je uhapšen Milutinović, bila je treća akcija u 2021. koja se završala tako da se ovom čelniku Fudbalskog kluba Kabel stavljaju lisice na ruke. On je bio priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. 
 
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao "sportski ribolov - uhvati, slikaj, pusti". 
 
Milutinović je i ranije bio hapšen, a u nekoliko navrata je bio i meta napada. Dva puta su mu zapaljeni automobili, a 2020. mu je podmetnuta eksplozivna naprava ispod "porše kajena".
  • Kaligula

    20.01.2022 16:23
    Politika je najunosniji biznis kad su poceli kriminalci time da se bave
  • Pufta kasap

    21.12.2021 21:03
    Elektropionir
    ...molim Vas...bitno da je plata redovna I da ide I da se radi I I'ma posla...
  • Vlada

    20.12.2021 14:10
    Navijači koji na tribinu drže transparent "Ratko Mladić heroj" mogu da se upinju koliko hoće da glume da nisu deo zločinačkog udruženja, džabe im je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika