Oborio ženu na ulicu na Podbari i pokušao da joj ukrade torbu, na sličan način izveo još šest krađa

Novosadska policija rasvetlila je osam krivičnih dela i uhapsila D. L. (21) iz Novog Sada.
Oborio ženu na ulicu na Podbari i pokušao da joj ukrade torbu, na sličan način izveo još šest krađa
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, pre dva dana, na Podbari oborio na zemlju šezdesetdevetogodišnju sugrađanku i pokušao da joj ukrade torbu.
On se tereti da je, na sličan način, učinio još šest teških krađa, a osumnjičen je i za nanošenje teških telesnih povreda, jer je, u jednom slučaju, žena pala i povredila se.  
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Misko

    21.12.2021 15:46
    @Nije
    Lupetas magare, to sto radis je podstrekivanje na krivicno delo,
  • novi sad

    21.12.2021 15:35
    zabrinut
    Nazalost predatori napadaju najslabije i uglavnom se brzo vracaju na ulice i nastavljaju isto da rade.Zrtva mozda bas te osobe je i moja sestra.Milicija je jako brzo odreaovala ali ako bi se susreo sa takvim slucajem sigurno bi odreagovao mada znam da niko nesme da uzima pravdu u svoje ruke a kako onda nekoga zastiti a da ne snosis sankcije zbog toga? Da sam ga uhvatio bez obzira na sankcije znam kako bi reagovao jer sa siledjijama se ne moze drugacije a oni su kukavice jer napadaju nemocne.
  • Yap

    21.12.2021 15:07
    Slika i puno ime...
    ...pa da ga mi odučimo od kriminala!
    Garantovano radi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika