Požar izazvao veliku materijalnu štetu na novosadskom Tempu, zatvoren do daljeg

Iz kompanije "Delez Srbija" koja je vlasnik Tempa saopštavaju da će ovaj hipermarket zbog požara koji je izbio sinoć biti zatvoren do daljeg.
Požar izazvao veliku materijalnu štetu na novosadskom Tempu, zatvoren do daljeg
Foto: 021.rs
Kako navode, na objektu je načinjena velika šteta, a kompanija Delez Srbija aktivno sarađuje sa nadležnim organima kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti koje su dovele do požara.

"Nema povređenih, a zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih, oko 20 ljudi koji su se nalazili u trenutku izbijanja požara u prodavnici odmah je prebačeno na sigurno", navodi se u saopštenju. 

Kupci ovog hipermarketa će od četvrtka, 23. decembra moći da obave nabavku namirnica u najbližem i najvećem Maxi supermarketu u Novom Sadu, na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG. U ovoj prodavnici za sve kupce će biti obezbeđena kupovina po Tempo cenama.
 
"Požar koji je izbio u noći između ponedeljka i utorka u Tempo hipermarketu u industrijskoj zoni u Novom Sadu lokalizovan je jutros u šest časova", navode u ovoj kompaniji.
 
U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da u požaru koji je izbio sinoć posle ponoći niko nije povređen, ali su naveli da je jedna žena prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici jer se nagutala dima.
 
Prema svedočenju očevidaca, plamen je izbio negde pri plafonu zgrade u Tekelijinoj ulici, neposredno pored kanala DTD. 
 
Tačan uzrok požara biće poznat nakon istrage.
  • Miki

    21.12.2021 23:16
    Daj polisu na uvid
    Dajte mi sadašnju polisu na uvid sa predhodne 3 unazad 3 godine i sigurni budite da ću vam sa sigurnošću reći šta je uzrok ovom požaru...
  • dobrivoje

    21.12.2021 22:13
    @RMNK 21.12.2021 • 17:44
    Ovi iz osiguranja su mnogo glupi
  • Akcija

    21.12.2021 21:59
    Pampers
    Nadam se da samo pelene nisu izgorele...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika