FOTO: Goreo krov zgrade u Maksima Gorkog

Požar u Ulici Maksima Gorkog, koji je izbio večeras, ugašen je.
FOTO: Goreo krov zgrade u Maksima Gorkog
Foto: 021.rs
Vatra je izbila na krovu zgrade u Maksima Gorkog 26, a reporter 021.rs je javio da je jedna osoba izašla iz zgrade u pratnji ekipe Hitne pomoći.
 
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa je pružila pomoć ženi staroj 56 godina, koja je imala problema sa disanjem, jer se verovatno nagutala dima. Ona je prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici na preglede.
Uzrok požara za sada nije poznat.
Miris paljevine osećao se u tom delu grada.
 
Deo Ulice Maksima Gorkog bio je zatvoren i to deo od Stražilovske do Stevana Musića.
 
 
Na terenu je bilo pet vatrogasnih vozila, tri vozila policije, kao i dva vozila Hitne pomoći.
  • iDoctor

    29.12.2021 17:06
    Za neupućene
    Ovde je za vreme katoličkog BOŽIĆA neki dečko ispalio raketu koja je završila na terasi i sve uaplila i taj dečko je i viđen u toj zgradi neuzvern koji se muvao tu a uopšte ne živi u tom ulazu... to je sada posao za policiju da utvrdi ako će skidati kamere sa objekata i da vidite uzrok!!!!
  • Upravnik, N. Sad

    25.12.2021 22:36
    Profesionalni upravnici
    Nisu upravnici toliko ni mocni ni, bas svi, toliko strucni da mogu preduzimati potrebne mere. Kako resiti pitanje finansiranja SZ-a. Tesko je finansirati "hitne opravke" a da ne spominjemo investiciono odrzavanje. Svaka Skupstina ima siromasnih stanara da nisu u mogucnosti platiti ni minimalne iznose koji se odnose na finansiranje nus potreba. JP "INFORMATIKA" takodje ne preduzima sve mere oko utuzivanja i naplate potrazivanja od neurednih platisa. Mora efikasnije obavljati svoj posao od tuzbe do naplate pitrazivanja.
  • Aman ljudi

    25.12.2021 14:35
    Ni načelnik komunalne inspekcije ne reaguje na žalbe protiv inspektora. Gde vi živite???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika