Uhapšeni zbog paljenja automobila u Sremskim Karlovcima

Novosadska policija uhapsila je M. L. (24) i J. H. (31) iz Sremskih Karlovaca, zbog postojanja sumnje da su učinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti.
Uhapšeni zbog paljenja automobila u Sremskim Karlovcima
Foto: 021.rs
Oni se sumnjiče da su u četvrtak, u toku noći, zapalili automobil sedamdesetpetogodišnjem sugrađaninu, saopštila je policija.

Policija je, istog dana, rasvetlila ovo krivično delo i pronašla osumnjičene.

M. L. i J. H. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

  • Karlovčanka

    01.01.2022 19:37
    Naš narod za sve ima pametnu reč...npr.ničija nije do zore gorela, možeš kako hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš ....i tako...
  • Komentator

    01.01.2022 15:37
    Razlog
    Pa nisu mu zapalili sigurno auto što nije hteo da jede, mora da je dužan a ne vraća ili se zamerio nekome! Nisu sigurno slučajno baš njemu zapalili auto! Zna taj jako dobro ko i zašto mu je auto zapaljen, njega policija treba da pritisne da kaže ko mu je i zašto zapalio auto! A momci koji su samo izvršioci su ne važni za taj slučaj!
  • Slušalac

    01.01.2022 11:58
    Minusi
    Očekivao sam da će svi podržati moj prvi komentar,ali eto vidi se ono što svi znamo, a to je da kriminalci imaju i tu internet podršku od određenih grupa a sa većeg nivoa i podršku da se dešava to što se dešava.
    Nadam se da lokalni znaju da svemu tome dođe kraj. Kriminal mora pući. A to što vi trenutno mislite da vam ne može niko ništa,da smo svi mi blesavi i ne vidimo i da vas se plašimo,a vi da se vozate u džipovima i glumite kraljeve grada-ne ide to tako u životu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika