Vozili pod dejstvom alkohola tokom praznika, terete se i za nasilničku vožnju u Novom Sadu i Vrbasu

U poslednja tri dana na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, dok je pet lakše povređeno.
Vozili pod dejstvom alkohola tokom praznika, terete se i za nasilničku vožnju u Novom Sadu i Vrbasu
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, u ovom periodu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 667 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 91 vozač i 15 vozila, a zadržano je 19 vozača, od kojih 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a troje zbog ponavljanja prekršaja.
 
Među vozačima, zadržanim zbog vožnje pod dejstvom alkohola, petorica se terete i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su, u Novom Sadu i Vrbasu, vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Dragan Miskovic

    04.01.2022 16:22
    Savska ulica 32
    Samo uzmite 15 minuta vremena spasicete neciji zivot i prijavite nasilnicku voznju, zapisite tablice, boju auta, sta je izvodio i sacekajte Policiju. Prijavite i dajte i snimak sa vase auto kamere itekako je validan vec sam par puta odnio na Prekrsajni sud i naravno kad laze nasilnik video ne laze. Kad kazu: namesten snimak moze da bude - nema problema plati audio video vestaka pa dokazuj da nije. Tu svi padnu jer zakon prihvata video snimak posebno kad divljaju i ubijaju decu i prolaznike.
  • aufiderzen

    04.01.2022 13:48
    Za više od dva promila suditi kao za ubistvo u pokušaju i trajno oduzimanje dozvole. Ovi uhvaćeni će nastaviti po starom.
  • /

    04.01.2022 13:35
    Oduzeti im vozila!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika