Dvojici osumnjičenih za masovnu tuču na Spensu produžen pritvor

Dvojici od trojice osumnjičenih za učestvovanje u tuči u decembru prošle godine ispred ugostiteljskog objekta na Spensu, a potom i u Kliničkom centru Vojvodine, produžen je pritvor za još 30 dana.
Dvojici osumnjičenih za masovnu tuču na Spensu produžen pritvor
Foto: 021.rs

Trećem mladiću još traje izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenim. 

Od dvojice kojima je produžen pritvor, O. S. (25) se tereti za nasilničko ponašanje, napad na službeno lice i nedozvoljeno nošenja oružja, dok se D. P. (24) tereti za nasilničko ponašanje i napad na službeno lice. 

N. R. (22) koji je van pritvora okrivljen je za nasilničko ponašanje.
 
Podsetimo, u masovnoj tuči ispred kafane na Spensu izboden je dvadesetsedmogodišnji pevač S. M. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede.
 
U incidentu koji se dogodio 4. decembra na Spensu, još uvek nepoznati izvršilac ili više njih je oštećenima S. M. i O. S. zadalo više ubodnih rana nepoznatim oruđem.
 
Više javno tužilaštvo je ovaj slučaj kvalifikovalo kao teško ubistvo u pokušaju, za šta je zapraćena kazna zatvora u trajanju od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. 
 
Tužilaštvo je utvrdilo da je iste večeri, najpre u blizini TC Promenada, a potom i u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, u prisustvu većeg broja lica i medicinskih radnika, došlo do remećanja javnog reda i mira, a tom prilikom je napadnut i jedan policajac. 
  • Армаггедон

    11.01.2022 12:49
    15 година за пример .
  • Tja

    11.01.2022 10:45
    Kakvo bre nasilnicko ponasanje? Visestruki ubodi su za pokusaj ubistva. Serem vam se u pravo i pravni sistem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika