Podignuta optužnica protiv Snajpera zbog otmice bivše devojke

Protiv Slobodana Milutinovića Snajpera u slučaju otmice dvadesetčetvorogodišnje U. J. podignuta je optužnica.
Podignuta optužnica protiv Snajpera zbog otmice bivše devojke
Foto: 021.rs

Kako saznaje Dnevnik, optužnica još uvek nije potvrđena.

On se od hapšenja nalazi iza rešetaka, a pritvor mu je određen da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. 

On se sumnjiči da je 19. septembra prošle godine u stanu na Podbari držao i maltretirao devojku sa kojom je bio u vezi. Nakon što je priveden, U. J. je potražila lekarsku pomoć u Urgentnom centru, gde su joj utvrđene lake povrede.
 
Istraga je proširena i na period pre tog događaja, jer je, navodno, i ranije bio nasilan prema bivšoj partnerki, piše Dnevnik. 
 
U dosadašnjoj istrazi u tužilaštvu je saslušano više svedoka, uključujući i oštećenu U. J. koja je dala izjavu kao posebno osetljiv svedok. 
 
Oštećenoj i njenom ocu su u noći između 6. i 7. oktobra zapaljeni automobili, dan pre nego što je trebalo da svedoči. Policija je ubrzo uhapsila dvadesetšestogodišnjeg M. R. iz Bača koji se sumnjiči za teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi sa krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti i njemu je izrečena mera zabrane napuštanja boravišta uz obavezno javljanje svakih 15 dana policijskoj stanici. On je, prema nezvaničnim saznanjima Dnevnika, negirao da ima bilo kakav kontakt sa Slobodanom Milutinovićem Snajperom. 
 
Tridesetosmogodišnji Milutinović je privođen i početkom septembra prošle godine, zajedno sa svojom zakonitom suprugom, u policijskoj akciji u okviru koje je rasvetljeno i ubistvo MMA borca, Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca. Oni su uhapšeni jer su u svom posedu imali nelegalno oružje, ali su pušteni da se u daljem postupku brane sa slobode.
 
Hapšen je i početkom marta prošle godine u akciji policije Republike Srpske na Jahorini. Nakon kriminalističke obrade, obojica su puštena na slobodu. 
  • Vihor 92

    19.01.2022 19:03
    Gde je viteštvo?
    Zamislite mentalnu strukturu takvih ljudi? Huću i halaču, napadaju slabije a jačima se sklanjaju. Pravi vitezovi i ogledalo današnje Srbije. Poraz roditelja koji su ih odvojili.
  • Saša

    19.01.2022 17:22
    Ko je ko?
    Ko je Sloba Snajper? Preživeo tri atentata, hapšen sa suprugom, tukao ljubavnicu, bio u upravi kluba...
  • Radojica

    19.01.2022 11:38
    U BiH
    Sa Jahorine je pušten tek posle posete Vučića Sarajevu i Jahorini. Ali to nemojte da objavite, jer on nema veze sa diletantima, osim kad razbijaju proteste, a i to ne može da se dokaže, prema sudu koji je sam birao. Pustite Dijanu, niko ne razbija proteste bolje od nje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika