Dobili automobil i 10.000 evra za lažno svedočenje, četvoro uhapšenih

Novosadska policija uhapsila je J. M. (32) iz okoline Vrbasa i G. P. (27) iz Novog Sada, zbog sumnje da su učinili krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja.
Dobili automobil i 10.000 evra za lažno svedočenje, četvoro uhapšenih
Foto: 021.rs
Uhapšeni su, takođe, S. J. (33) i K. J. (24) iz Novog Sada, osumnjičeni za krivično delo davanje lažnog iskaza.
J. M. i G. P. se terete da su predali S. J. i K. J. automobil i 10.000 evra, kako bi njih dvoje promenili iskaz i oslobodili J. M. krivičnog gonjenja.
Protiv J. M. se, inače, vodi krivični postupak zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti na štetu S. J.
 
Svo četvoro osumnjičenih zadržano je do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Teme

mito
  • Bojan

    23.01.2022 23:17
    Dal je moguce?
    Ja imam problem sa Novosadskim zandarima, njih 8 je slagalo u svojoj sluzbenoj belesci, nadam se da ce kad tad proci kao ovi iz naslova. Pravda je spora ali dostizna, karma je cudo, a Bog sve vidi pa nek sudi po delima.
  • Tamo 'vamo

    21.01.2022 14:51
    Milos Pugelj
    U Vrbasu ako nisi znao su sve crnogorci .I hercegovci. Crnogorci inace svi iz Vrbasa dolaze u NS da rade sve I svasta I ne znam kojim cudom,sve I'm za rukom polazi .neverovatno . Odnosno,policija zmuri na to
  • Miki

    21.01.2022 14:28
    Milos Pugelj
    Pa ti bosanci ce u crno zaviti NS i Srbiju. Oni nemaju pojma ni o cemu, samo se prave da su kao nesto vazni. Toliko gluposti dislo u nasu Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika