U Titelu vozio sa više od dva promila alkohola

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe lakše povređene.
U Titelu vozio sa više od dva promila alkohola
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 20. januara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 283 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno devet vozača i osam vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Jedan od njih tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer je, u Titelu, vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Brat Mili

    21.01.2022 18:06
    Brat iz Titela,da oni znaju koje su naše muke oprostili bi mu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika