Sloba Snajper podneo krivičnu prijavu za lažno svedočenje

Slobodan Milutinović Snajper, koji se nalazi u pritvoru od sredine septembra, zbog sumnji da je kidnapovao i napao dvadesetčetvorogodišnju devojku, podneo je krivičnu prijavu zbog lažnog svedočenja.
Sloba Snajper podneo krivičnu prijavu za lažno svedočenje
Foto: Pixabay
Sredinom januara podignuta je optužnica protiv Milutinovića, ali ona još uvek nije potvrđena.

Milutinović je već mesecima iz rešetaka, a pritvor mu je određen kako boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svedoke, te zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. 

Čelnik Fudbalskog kluba Kabela, koji je poznatiji kao Sloba Snajper, više puta je hapšen i privođen. On je za Telegraf iz pritvora poručio da je "podneo krivičnu prijavu zbog lažnog svedočenja" i "da veruje da će biti oslobođen optužbi" u slučaju koji se tiče sumnji na kidnapovanje i napad. Između ostalog, optužbe protiv njega nazvao je "izmišljotinama"
 
Podsetimo, Milutinović je uhapšen u septembru zbog sumnje da je u iznajmljenom stanu na Podbari fizički napao devojku. Nakon nekoliko dana, saopšteno je da se tereti za otmicu, nakon čega mu je određen pritvor, dok je žrtva dobila status zaštićenog svedoka. 
 
Akcija policije u septembru, u kojoj je uhapšen Milutinović, bila je treća akcija u 2021. koja se završala tako da se ovom čelniku Fudbalskog kluba Kabel stavljaju lisice na ruke. On je bio priveden u okviru policijske akcije nakon ubistva Uroša Stefanovića i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca. 
Prethodno je Milutinović uhapšen na Jahorini u martu ove godine, što je on opisao kao "sportski ribolov - uhvati, slikaj, pusti". 
 
Milutinović je i ranije bio hapšen, a u nekoliko navrata je bio i meta napada. Dva puta su mu zapaljeni automobili, a 2020. mu je podmetnuta eksplozivna naprava ispod "porše kajena".
  • JSP

    03.02.2022 06:23
    Rodjak
    Jazavci mozete samo da lajete... dodjite gde hocete u Novi Sad pa talasajte... Ludi rodjak
  • jovica s brcima

    31.01.2022 22:39
    on iz zatvora porucuje za telegraf... pa nije on kljuc pa da moze tako da otvori bravicu da izjavu.. niti neki penzioner sto se boca na slobodi... niti zvonko da zvoni tako ....
  • цинк мафија

    31.01.2022 20:23
    Знали смо да је друкара, сад знамо и да је тужибаба.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika