Vozio auto po Novom Sadu sa više od dva promila alkohola

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima niko nije povređen.
Vozio auto po Novom Sadu sa više od dva promila alkohola
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 1. februara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 391 prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača i četiri vozila, a zadržana su tri vozača, zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Jedan od vozača koji je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer je, u Novom Sadu vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Dr

    07.02.2022 11:03
    bez uspeha
    Vecina teskih alkoholicara..vozaca..posle nastave po starom....uvesti i meru pored novcane (koju treba povecati) i zatvora i obavezno lecenje... Putevi su puni potencijalnih ubica...dosadno vise i pisati na ovu temu kada se nista ne resava!!!!
  • Knez

    03.02.2022 11:33
    Ovo treba karakterisati kao ubistvo NN lica u pokušaju i tako suditi.
  • Banderaš

    02.02.2022 23:40
    Kazne
    Kazne su smesne,nemaju efekta,a ako se plate sa 50% onda su vise nego smesne,policija pusti za crvenu-dve,tuzilastvo ne radi svoj posao,sudovi su potplativi i zato u srbiji gine mesecno koliko u austriji koja ima 4 puta vise tranzita i saobracaja gine za 3 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika