Peške bežao nakon neuspele krađe audija na Avijatičarskom naselju

Policija je u nedelju uveče uhapsila mladića nakon neuspele krađe automobila "audi Q5".
Peške bežao nakon neuspele krađe audija na Avijatičarskom naselju
Foto: 021.rs

U saopštenju se navodi da je brzom i efikasnom akcijom policajaca uhapšen dvadesetčetvorogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine B. N, ubrzo nakon što je, kako se sumnja, počinio krađu.

Sumnja se da je ukrao "audi Q5" parkiran u Ulici Đerđa Molnara, te da je, najpre ukradenim vozilom, a zatim pešice, pokušao da pobegne od policije.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

  • Anica lepotica

    10.02.2022 06:41
    Selektivnost ih ponižava
    Ćestitke za hašenje. Međutim, otvara se ozbiljno pitanje selektivnog rada policoke: uvwrena sam da movu sve da otkriju, da imamo sposobne operativce i sobru opremljenost, ali baš boli kad vidide da postoje slučajevi za koje nisa baš ništa uradili i neće?!
  • Žbirovi

    08.02.2022 06:15
    Novi Sad
    Bravo za ekipu iz Grupe za motorna vozila, tako to radi III sprat, desni deo.
  • Mare

    07.02.2022 20:06
    Ej
    @realno
    Strašno glup i poznat odgovor sam očekivao od takvih kao ti. Naravno da sam otišao. Bolje i među ,,brđanima,, nego sa vama. Oni u bar iskreni, kulturni i pošteni. A vi oholi, bezobrazni, pogani, trulavi i pokvareni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika