Ponovo produžen pritvor osumnjičenom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica

Viši sud produžio je do 5. marta pritvor dvadesetjednogodišnjem P. K. iz Novog Sada, osumnjičenom za nesreću u kojoj je 7. novembra na Zrenjaninskom putu poginula učiteljica Tijana Bilić.
Ponovo produžen pritvor osumnjičenom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica
Foto: 021.rs

Osumnjičeni se nalazi u pritvoru od nesreće, a određen mu je zbog uticaja na svedoke, mogućnosti ponavljanja krivičnog dela i uznemiravanja javnosti, piše Dnevnik.

Tužilaštvo još nije završilo istragu, a P.K. se sumnjiči da je, kršeći više normi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, između ostalog i vožnjom pod uticajem droge, ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt Tijane Bilić (36).

Nesreća se dogodila u blizini skretanja za Kać, kada je na vozilo u kojem je bila učiteljica direktno naleteo P. K. koji je, kako se sumnja, za volanom mercedesa bio pod uticajem narkotika.
 
On je, prema nezvaničnim informacijama, vozio automobil somborskih registarskih oznaka kojem je istekla registracija, s probnom dozvolom, a analiza krvi uzete odmah nakon nesreće pokazala je da je bio pod uticajem kokaina i THC-a.
 
P. K. je u nesreći zadobio teške telesne povrede.
  • Rezident

    07.02.2022 12:08
    Zabrinuti
    Neka se nađe neko sada da mi kaže kako mi kao vrsta nismo najveće smeće na ovoj planeti...
    Gde su nestali plemeniti ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika