Lažnom vojnom policajcu koji je pipao maloletnice određen pritvor

Osumnjičenom D.S. (27) iz okoline Novog Sada, kojem se na teret stavlja više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i lažno predstavljanje, danas je određen pritvor do 30 dana.
Lažnom vojnom policajcu koji je pipao maloletnice određen pritvor
Foto: 021.rs

Sudija za prethodni postupak je, kako je za "Novosti" navela Svjetlana Radovanović, portparolka Osnovnog suda, okrivljenom odredio pritvor, zbog bojazni da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivična dela.

On je danas priveden u Osnovno javno tužilaštvo na saslušanje zbog sumnje da je 16. februara uveče, u Rumenki i Sremskoj Kamenici, legitimisao maloletne osobe, lažno se predstavljajući kao vojni policajac. 

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, on je tom prilikom dodirivao više devojčica na nedozvoljen i neprimeren način i počinio sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje.
 
Svim maloletnim oštećenima tužilaštvo je odredilo status posebno osetljivih svedoka.
 
Kako je ranije saopštila novosadska policija, on se sumnjiči da se u uniformi Vojske Srbije, lažno predstavio kao vojni policajac grupi maloletnika u Rumenki, da im je tražio lična dokumenta, te da ih je pretresao. Pritom je maloletnice dodirivao na nedozvoljen i neprimeren način.
 
Takođe se sumnja da je, zatim, isto učinio i jednoj maloletnici u Sremskoj Kamenici.
  • Mira

    19.02.2022 09:53
    U pravoj državi
    ...bi ga sad ubacili u neki zatvor tri meseca gde bi bio nečija "devojka", pa nikad više ne bi radio to što je radio! Izašao bi bez zuba i ne bi mogao da sedi mesec dana!
  • A3

    19.02.2022 07:44
    Može da se procesuira
    Znači da je utvrđeno da nije ničiji bata, kum, jaran i da nije član biblioteke.
  • w/e

    19.02.2022 03:29
    za nauk
    Moras da imas pravu znacku da bi legalno maltretirao ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika