Šestogodišnja devojčica povređena dok je sa majkom prelazila ulicu kod Doma vojske

Četiri pešakinje, među njima jedna šestogodišnjakinja, povređene su u udesima koji su se juče posle podne dogodili u Novom Sadu.
Šestogodišnja devojčica povređena dok je sa majkom prelazila ulicu kod Doma vojske
Foto: 021.rs

Devojčica (6) i njena majka (30) zadobile su povrede kada ih je udarilo putničko vozilo na Beogradskom keju, kod Doma vojske. Udes se dogodio u 14:26h.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su povređene pacijentkinje zbrinute na licu mesta, nakon čega je šestogodišnjakinja prevezena na odeljenje hirurgije Dečije bolnice, dok je tridesetgodišnjakinja prevezena na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

U 15:46 časova došlo je do sudara više vozila na Bulevaru Evrope ispred broja 28. Povređena je žena (45). Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar, na odeljenje hirurgije. 
 
Dve šesnaestogodišnjakinje povređene su kada ih je udario automobil dok su u oko 18 časova prelazile ulicu na uglu Temerinske i Patrijarha Čarnojevića.
 
Obe su prevezene na odeljenje hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine.

Teme

udesi
  • Extra moca

    22.02.2022 14:29
    Hm
    Ovde su svi zreli za šifru...
  • Xxxx

    22.02.2022 11:48
    Najstrasnije od svega je sto je vozac koji je na pesackom u Temerinskoj udario 2 devojcice pobegao. Ostavio ih je da po kisi i mraku leze na putu, sta je moglo da se desi da nije bilo savesnih gradjana koji su im pomogli. Dokle je dosao ovaj svet? A pitanje je da li ce i kako biti kaznjen.
  • Milan

    22.02.2022 10:23
    "...Džo koji je imao prednost"
    Ključna reč je oprez. Da li postoji pešački ili ne, svaki pešak treba da se ponaša kao da je vozaču automobila koji prilazi pozlilo i da ga ne vidi, a svaki vozač treba da se ponaša kao da je pešaku pozlilo i da ga ne vidi. U 99% slučajeva nepotrebno, ali bolje da bespotrebno zastaneš ili usporiš na par sekundi, nego da neko nastrada.
    Čak i na semaforu, kada je zeleno za pešake, treba gledati "levo-desno" i pratiti ponašanje ostalih učesnika u saobraćaju. Saznanje da si imao prednost je premala satisfakcija kada ti neko izlomi sve kosti ili te ubije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika