Posle više od pola godine u bekstvu Boća se predao policiji, sumnjiči se za ubistvo MMA borca

Bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća osumnjičen za pucnjavu u kojoj je ranjen Goran Kovačević Goranac, a ubijen MMA borac Uroš Stefanović predao se sinoć policiji, saznaje 021.rs.
Posle više od pola godine u bekstvu Boća se predao policiji, sumnjiči se za ubistvo MMA borca
Foto: 021.rs

Smatra se da je Bogdanović u bekstvu od kada je za njim 7. septembra raspisana poternica, a tužilaštvo je tada potvrdilo da je uz poternicu predloženo i određivanje pritvora za njega i još jednog osumnjičenog D. J. (43) koji je u pritvoru od 15. septembra.

On se, prema ranijim izjavama tužilaštva, sumnjiči za krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Sumnja se da je D. J. vozio automobil iz kog je pucano na Goranca i Stefanovića. Nakon što se predao, prema pisanju medija, do detalja je opisao kako je planirana sačekuša i sa kim je bio tokom izvršenja zločina. Napadači su Goranca i Stefanovića presreli kolima u Cankarevoj 8. Iako su njih dvojica, kako se sumnja, pokušali da pobegnu, napravljena im je sačekuša i na njih je otvorena vatra.
 
Dvadesetsedmogodišnji Uroš Stefanović ubijen je kada je s Kovačevićem ušao u pasaž zgrade u Cankarevoj 8. Za njima je, kako se sumnja, uleteo automobil marke pežo, gde je bio bar jedan napadač koji je pucao. MMA borac, kako se pretpostavlja, bacio se pred Goranca kako bi ga zaštitio i primio je nekoliko hitaca u telo. On je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
 
Podsetimo, Bogdanović je pre dve godine teško ranjen kada mu je podmetnut eksploziv ispod sedišta džipa i od ranije je poznat policiji, a u zgradi u kojoj se nalazio prošle godine je bio pronađen eksploziv. Bogdanovića su četiri puta pokušali da likvidiraju. 
  • Buki

    10.03.2022 12:55
    Obruc se stego
    On je morao da se preda ??? stegao se moguce obruc oko njega, ko oko Ukrajine...ha,ha,ha.... Mnogo neprijatelja.....
  • TBL

    10.03.2022 12:37
    Predstava za one s nižim IQ-om!
  • Jjjjjjj

    10.03.2022 12:37
    Bice odloženo suđenje najmanje 50 puta.Za otmicu za koju odgovaraju odloženo je suđenje 25 puta..Tako da ce gospoda biti još dugo napolju i ovaj ce brzo izaci da se brsni sa slobode...tako to ide kod cinkaroša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika