Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari u teškom i nestabilnom stanju

M. M. (32) koji je juče ranjen u pucnjavi na Detelinari, nalazi se na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine i u nestabilnom je stanju, saznaje 021.rs.
Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari u teškom i nestabilnom stanju
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, on je zadobio višestruke povrede i operisan je. 
"Pacijent je nakon hirurškog zbrinjavanja prostrelnih rana desnog donjeg ekstremiteta teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan. Sprovodi se intenzivan konzervativni tretman. Pacijent je smešten na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UKCV", rekli su za 021.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Podsetimo da se pucnjava dogodila juče oko 6:30 časova na parkingu u Molijerovoj ulici, kod broja 4. Prema nezvaničnim saznanjima, u pitanju je bila klasična sačekuša, a na M. M. je ispaljeno više hitaca dok je šetao psa. Takođe prema nezvaničnim saznanjima, bilo je više od jednog napadača koji su nakon napada pobegli kolima i policija još traga za njima. 
 
Inače, upucani muškarac je od ranije poznat policiji po krivičnim delima.
  • Nenad

    18.03.2022 13:33
    Ns bezbedan grad
    Gde si Vucevicu? Ima li te negde?
    Nije ni cudo sta nam se desava u gradu kad je okupio oko sebe sve same propalice.Pocev od Goranca preko malog Bosketa,Snajpera je istrosio pa ga pustio niz vodu,a kao zamena Snajperu uskocio je Gagac al nece bi on dugo
    Mali je ovo grad u njemu sve se zna
  • Дуле

    17.03.2022 19:43
    Ово није била сачекуша него опомена, ником неће одговарати ако подлегне повредама.
  • Lana

    17.03.2022 18:55
    Sacekusa
    Dace bog da prezivi molimo se za njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika