Vulgarni i preteći mejl gradonačelniku Vučeviću: Priveden Novosađanin

Tridesetsedmogodišnji Novosađanin Lj. Č. priveden je zbog sumnje da je pretio i ugrozio bezbednost gradonačelnika Miloša Vučevića.
Vulgarni i preteći mejl gradonačelniku Vučeviću: Priveden Novosađanin
Foto: 021.rs
Prema saznanjima 021.rs, on je uhapšen. Protiv njega je pokrenut postupak nakon što je u utorak, 5. aprila, poslao mejl vulgarne sadržine Vučeviću, koji je prosleđen policiji.
Prema saznanjima 021.rs, policija je mejl prosledila tužiocu za Visokotehnološki kriminal u Beogradu Aleksandru Momčiloviću, koji je naveo da u mejlu nema elemenata krivičnog dela.
 
Nakon toga, o mejlu je obavešten i Osnovni javni tužilac u Novom Sadu Radivoj Kaćanski, koji se izjasnio da postoje elementi krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti, pošto je potvrđeno da se gradonačelnik oseća ugroženim. 
Posle novih konsultacija između tužilaštava, predmet je preuzelo Posebno tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, iz kog je poslata zamolnica da se obavi pretres stana osumnjičenog, što je i učinjeno po naredbi sudije Osnovnog suda u Novom Sadu.
 
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronađen je mobilni telefon sa kog su upućene pretnje i uvrede, a dalji rad na ovom predmetu nastavlja VTK u Beogradu. 
  • stara mimi

    09.04.2022 12:32
    @Jovana
    Eh draga Jovana, teško to ide bez vređanja. Fašizam, bilo onaj Vulinov ili ovaj Limančev, je toliko ušao u svaku poru društva, da samo retki uspevaju da mu se suprotstave!
    A tebi svaka čast što mu se suprotstavljaš!
  • Jovana

    08.04.2022 09:02
    Za Limanca (ne bota)
    Podrzavam te, ali bez vredjanja nas Futozana i Veternika, nema potrebe za ponizavanjem. :)
  • Nemanja

    07.04.2022 19:34
    Aj’ Ti
    Molio bih da sadržaj maila bude javno objavljen, kako bih mu isti takav poslao sa još 10ak hiljada adresa ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika