Ponovljeno suđenje: Muškarcu iz Kovilja 14 godina zatvora za ubistvo tasta

S. P. iz Kovilja, okrivljen za ubistvo svog tasta 2019. godine, osuđen je na 14 godina zatvora odlukom Višeg suda u Novom Sadu.
Ponovljeno suđenje: Muškarcu iz Kovilja 14 godina zatvora za ubistvo tasta
Foto: 021.rs

Takođe, naloženo mu je da plati odštetu porodici pokojnog oštećenog u iznosu od oko dva miliona dinara, kao i troškove veštačenja i punomoćnika oštećenih u iznosu od 540.000 dinara.

S. P. je prvostepenom presudom osuđen na 19 godina, ali je Apelacioni sud naložio ponovno suđenje, piše RTV.
Kako se navodi u optužnici koju zastupa zamenica Višeg javnog tužioca Biljana Silađi, okrivljenom se stavlja na teret da je 6. maja 2019. godine oko 00.45 časova u Kovilju ispred porodične kuće sa više udaraca rukama i nogama u predelu glave lišio života svog šezdesetjednogodišnjeg tasta. Samom zločinu prisustvovale su supruga oštećenog i njihova tada maloletna unuka koje su pokušale da spreče okrivljenog da ubije tasta. 
 
Tokom suđenja okrivljeni nije pokazao kajanje, a već ranije je bio osuđivan zbog nasilja u porodici. Među žrtvama bili su njegovi roditelji i brat, kao i njegova bivša vanbračna supruga i tast.
 
Izricanju presude prisustvovala je porodica oštećenog, koja je izrazila nezadovoljstvo presudom.
  • Boki NS

    12.04.2022 08:39
    Presuda
    Malo, jako malo.
  • Mirko

    12.04.2022 08:17
    Tast
    Svasta ,svasta ne voli me tasta al me voli tast njemu svaka cast...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika