Još jedna osoba uhapšena zbog incidenta na Bulevaru oslobođenja, ranjeni muškarac teško i nestabilno

Novosadska policija uhapsila je i trećeg osumnjičenog da je učestvovao u incidentu koji se juče posle 14 časova dogodio na Bulevaru oslobođenja, kada je ranjen A. T. (38) iz Kule.
Još jedna osoba uhapšena zbog incidenta na Bulevaru oslobođenja, ranjeni muškarac teško i nestabilno
Foto: 021.rs
Uhapšen je R. R. (26) iz Kule zbog sumnje da je pomogao počiniocu krivičnog dela, tako što je odvezao svojim automobilom A. K. i L. P. sa lica mesta.
Podsetimo da su A. K. (27) iz Kule i L. P. (26) iz Novog Sada uhapšeni nešto ranije zbog pokušaja ubistva juče posle 14 sati ispred jednog kazina na Bulevaru oslobođenja. Ova tri muškarca su se najpre posvađali u bašti kockarnice, a dvojica su potrčala za trećim muškarcem, a jedan od njih ga je ubo čak sedam puta nožem.
Ranjeni muškarac je u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih ubodnih rana, primljen u Klinički centar Vojvodine, saznaje 021.rs. 
 
"Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike i operativnog lečenja pacijent je teškog opšteg stanja, hemodinamski nestabilan i smešten je na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola", naveli su u ovoj zdravstvenoj ustanovi za 021.rs.  
 
Posle napada osumnjičeni su pokušali da se domognu Bačke Palanke, ali ih je policija efikasnom akcijom najpre locirala, a zatim i uhapsila.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Branislav Pejić

    16.04.2022 08:29
    Sramota
    I njima dajte pomoć od 100€
  • Ja

    15.04.2022 13:21
    Za Mariju
    Krivci trebaju jezikom da pociste
  • Vihor 92

    14.04.2022 23:04
    Mala glava a zelje velike...
    Ovo vam je klasičan primer, kada ljudi neradnici ... Žele da kao naslednici montenegersa u Srbiji ostvare nerealno.... Nece moćiiiiu
    Nema na moreeeee, nema na moreeeee...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika