Tužilaštvo: Istraga protiv četiri osobe nakon ranjavanja na Bulevaru oslobođenja

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu naredilo je istragu protiv četiri osobe nakon ranjavanja tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Kule u sredu u bašti jedne kockarnice na Bulevaru oslobođenja.
Tužilaštvo: Istraga protiv četiri osobe nakon ranjavanja na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Tužilaštvo je saopštilo da je naredilo istragu zbog sumnje da je A.K počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, za koje je Krivičnim zakonikom propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, dok su ostali osumnjičeni kao saučesnici.

P.A. se sumnjiči da je pomogao prilikom izvršenja krivičnog dela, dok su R.R. i A.T. osumnjičeni za pomoć posle izvršenog krivičnog dela, što je kažnjivo kaznom zatvora od šest meseci do pet godina.

Kako je navedeno u saopštenju, 13. aprila, na Bulevaru oslobođenja, napadnutom A.T. naneto je više ubodnih rana.
 
Pokušaj ubistva se, kako je 021.rs već pisao, dogodio nešto posle 14 sati ispred jedne kockarnice na Bulevaru oslobođenja 99. 
 
Oni su se najpre posvađali u bašti, dvojica su zatim potrčala za trećim muškarcem, a jedan od njih ga je ubo čak sedam puta nožem. 
 
Posle napada pokušali su da se domognu Bačke Palanke, ali ih je policija efikasnom akcijom najpre locirala, a zatim i uhapsila.
 
"Uhapšeni su osumnjičeni A.K, P.A. i R.R, kojim je bilo određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, dok se za osumnjičenim A.T. intenzivno traga", saopštilo je tužilaštvo.
 
Uhapšeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, koje je predložilo da im se odredi pritvor.
  • Mali Cevic

    15.04.2022 23:52
    Propo
    Na kolko je osuđen onaj što je izbo tri puta nožem zeta od Nataše Bekvalac pre par godina usred bela dana u kafiću pred svedocima?
  • /

    15.04.2022 22:20
    /
    a jel, sada ste za zatvaranje kladionica.
    pa djindjic ih je lepo zatvorio.

    sta mislite kome treba zahvaliti na njihov povratak u jos vecem broju
  • ?????????

    15.04.2022 22:12
    !!!!!!!!!!!
    Kako ce sutra Jokic ,Marjanovic I ostali sportisti I glumci da objasne svojoj deci da su kladionice veliko zlo.
    SRAM IH BILO

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika