Problem kružnog toka: Trudnica povređena u sudaru u Veterniku

Devetnaestogodišnja trudnica povređena je u udesu koji se dogodio u nedelju, na kružnom toku u Veterniku.
Problem kružnog toka: Trudnica povređena u sudaru u Veterniku
Foto: 021.rs

Sudar dva vozila se dogodio oko 9.50 časova, kažu za 021.rs u Hitnoj pomoći.

Tom prilikom povređena je trudnica, koja je u svesnom stanju prevezena u Betaniju.

Hitna pomoć nije imala više intervencija zbog saobraćajnih nezgoda na Uskrs.

  • RAN.CO

    05.05.2022 17:42
    kruzni tok
    Zmigavac desno mora da ga pusti,ne vazi ako su oba vozila u kruznom toku.Zbog nepoznavanja voznje u kruznom toku i reskira zbog drugih vozaca mahom svi se hvataju spoljnjeg dela kruznog toka kako bi se lakse iskljucili.Ako su oba vozila u kruznom toku,nema skretanja dok se nesteknu uslovi za to,znaci moras nastaviti kretanje unutar kruznog toka.
  • Srki

    27.04.2022 15:38
    Oslobođeno
    Problem su ovi što su umislili da su oslobodioci Novog Sada, za njima svaki BMW X6, 7,8,Audi Q8, Cayene, i svaki besni auto u kojem sedi umesto mozga KUPUS, za pravilo kod njih je ko prvi uleti taj je pobednik.... Od saobraćajnog obrazovanja soma evra u džepu... Opasno je kad malo dune vetar i podigne prašinu, onda ne zna se jel su došli, pošli ili prošli kroz kružni tok.... Pravila se ne znaju i dan danas da vozilo koje je u unutršnjoj traci ima apsolitno pravo prvenstva uz dat migavac za skretanje-isključenje-SVA VOZILA SA J... DESNE STRANE VOZAČA MORAJU DA GA PROPUSTE..... KRAJ..... Za više informacija posavetujte se sa lekarom, psihijatrom, saobraćajnim školama i instruktorima vožnje.
  • Pero

    26.04.2022 17:12
    Kružni tok
    Petar je u pravu,prednost u kružnom toku ima vozač koji je u unutarnjem krugu,dok vozilo koje želi da se uključi u tok i dolazi mu sa desne strane MORA da ga propusti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika