Iz saobraćaja isključeno 20 vozača i sedam vozila

Novosadska policija je, u poslednja 24 sata na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 276 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Iz saobraćaja isključeno 20 vozača i sedam vozila
Foto: 021.rs
Iz saobraćaja je isključeno 20 vozača i sedam vozila, a zadržana su dva vozača - jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a drugi zbog mogućnosti ponavljanja prekršaja.
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
Na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe teško, a četiri su lakše povređene.
 
U tom intervalu, u Novom Sadu se dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške, a tri lake telesne povrede.
  • Edi Popovic

    10.05.2022 13:52
    Na Bulevaru Evrope svaki dan mozete uvek iste da vidite kako prolaze ravno na traci za desno ili se kod hotela postave na traku za ravno pa skrenu u levo na Futosku prave se ludi. Stoje tamo cajoti ali bas ih briga ruke u djepovima ili gledaju telefon. Stanite na BUS stanici od 7.30-8.30 kod Higienskog i samo kaznjavajte nasilnicku voznju i ove sto ste prave ludi pa nece da fino ko ostali cekaju u redu za grad. Nakupicete milione svakim danom. Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika