Autobus udario dečaka na biciklu na Novom naselju, u Kovilju se sudarili traktor i motocikl

U protekla 24 sata na području Novog Sada dogodile su se saobraćajne nezgode u kojima su povređeni pešak, biciklista, motociklista i vozači automobila.
Autobus udario dečaka na biciklu na Novom naselju, u Kovilju se sudarili traktor i motocikl
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe reagovale zbog četiri saobraćajne nezgode. 

Prvi sudar je bio u 8:51 čas u Veterniku kod stadiona "Vujadin Boškov", gde su se sudarila dva automobila. Hitna pomoć je pomogla muškarcima starim 29 i 67 godina kojima je ostavljen uput za Urgentni centar u slučaju potrebe za dodatnim pregledima.

Druga nezgoda je bila u 13:42 časova na uglu Bulevara cara Lazara i Balzakove ulice, gde je povređena pešakinja stara 63 godine. Nakon pružene pomoći prevezena je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Hitna pomoć je intervenisala i u 14:05 časova na Bulevaru Jovana Dučića, kod stadiona "Mladost", gde je u saobraćajnoj nezgodi autobus udario biciklistu starog 13 godina. Dečak je nakon pomoći na licu mesta prevezen u Dečiju bolnicu.
 
Četvrta nezgoda se dogodila u 18:32 časova u Kovilju u Laze Kostića 46, gde su se sudarili traktor i motocikl. U ovom sudaru je povređen motociklista star 20 godina koji je nakon pružene pomoći na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Teme

udes
  • Bojan

    28.05.2022 00:06
    @MileBukovac

    Kad seoski džiberi zamene jahanje na krmači za automobil, pa krenu da pričaju o "palanačkom mentalitetu"...
  • Igor

    27.05.2022 22:30
    Klinac ima 13 godina. Ti "bahati" biciklisti uglavnom nemaju ni dobar vid ni sluh, a ni snage da naprave neku veću štetu. Većina nas ne ugrožava nikoga.
  • MileBukovac

    26.05.2022 12:15
    biciklisti
    neki dan na pešačkom na meni crvenom stajem,pešaci kreću i baba na biciklu iz moga pravca upada među pešake sa sve pogrdnim rečima da joj se sklone..biciklisti samo u Novom Sadu glume Bogom dane ,zajaše dva točka i ceo grad je njihov..voze kako hoće i gde hoće..Da li je to palanački mentalitet ili podzemne vode...ne znam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika