Tuča na Detelinari: Mladić teško povređen, oglasio se advokat Slobe Snajpera

Mladić N. A. teško je povređen u tuči koja se dogodila sinoć u Ulici Janka Čmelika, na Detelinari. Do Urgentnog centra prevezao ga je brat Slobodana Milutinovića Snajpera, Nenad.
Tuča na Detelinari: Mladić teško povređen, oglasio se advokat Slobe Snajpera
Foto: 021.rs
Kako je potvrđeno u Kliničkom centru Vojvodine, N. A. je primljen sa teškim telesnim povredama u vidu multiplih povreda glave i tela.
 
"Nakon inicijalnih dijagnostičko-terapijskih postupaka pacijent je smešten na Kiliniku za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i praćenje", navode u Kliničkom centru Vojvodine.

Zbog pisanja pojedinih medija da je u tuči učestvovao i brat Slobodana Milutinovića Snajpera, Nenad, oglasio se i advokat Goran Karadarević. 

Kako je naveo, Nenad Milutinović nije učestvovao u tuči, nego je njegov klijent prijatelj sa povređenim, kojeg je odvezao u Klinički centar Vojvodine.
 
"Nenad Milutinović je pozvan da dođe jer mu je prijatelj povređen u sačekuši. On je došao i prijatelja odvezao do Kliničkog centra bez da je imao bilo kakav konflikt ili kontakt sa nepoznatim napadačima. Pozvan je u policiju gde je dao i takvu izjavu. Nakon toga je pušten", poručio je Karadarević.
 
Prema nezvaničnim saznanjima, slučaj se i dalje ispituje.
  • Pišem da ne zaboravi

    09.06.2022 10:22
    ...
    Slobo Snajperu, pozdravlja te Đuka Bazuka!
  • Ilija Čvorović

    08.06.2022 09:14
    ???
    Pa,oni sad imaju i portparole! (????)
  • w/e

    07.06.2022 12:50
    idioti
    Kakve veze ima koga sve zastupa navedeni advokat, ukoliko Sloba nije povezan sa ovim incidentom? Sledeci put navedite sve ljude koje je branio Karadarevic, mozda ce biti jos vise klikova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika