FOTO: Motociklista teško povređen u udesu kod Banovine, motocikl skoro potpuno smrskan

Težak udes dogodio se u 9:39 časova na Bulevaru Mihajla Pupina, kod Banovine, gde su se sudarili motocikl i automobil.
Kako za 021.rs kaže porparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, u ovom udesu na uglu Ulice Jovana Đorđevića i Bulevara Mihajla Pupina teško je povređen 53-ogodišnji motociklista. On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine na dalju dijagnostiku i lečenje.
Motocikl novosadskih registracija je skoro potpuno smrskan, dok je na automobilu beogradskih registracija pričinjena znatna materijalna šteta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Saobraćaj se u ovom delu bulevara odvija redovno, samo je zbog uviđaja privremeno delimično zatvorena skroz desna traka iz pravca Varadinskog mosta.
 
Inače, samo minut ranije, u 9:38 časova, ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Rumenačkom putu 11-13, gde je oborena 79-ogodišnja pešakinja. Nju je lekarska ekipa zbrinula na licu mesta i prevezla na hirirugiju Kliničkog centra Vojvodine. 

Teme

udes
  • Арсен Лупен

    15.06.2022 13:02
    ..
    Ти немаш право гласа.. ти немаш положен возачки испит, и твоје мишљење је тотално небитно, као и већина ствари које овде пишеш..
  • 002211

    14.06.2022 08:39
    BGrađani i Bosanci su loši vozači. Sklanjam se od njih.
  • Nina

    12.06.2022 13:09
    Na tom semaforu kod Gondole,
    tacnije Korzoa ,zabranjeno skretanje levo! Iz pravca centra ka mostu!
    Zabranjeno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika