Odloženo suđenje 83-ogodišnjaku optuženom za obljubu dečaka kod Šodroša

Suđenje Novosađaninu M. J. (83), koji se tereti za obljubu tada osmogodišnjeg dečakag na Šodrošu, juče je odloženo zbog bolesti branioca okrivljenog koji je svoj izostanak opravdao lekarskim nalazom.
Odloženo suđenje 83-ogodišnjaku optuženom za obljubu dečaka kod Šodroša
Foto: 021.rs
"Dnevnik" piše da će tako završne reči, koje je trebalo da budu iznete na jučerašnjem glavnom pretresu, biti iznete u septembru.
U dosadašnjem postupku saslušan je oštećeni koji je svedočio preko video-konferencijske veze iz "skrin sobe", s obzirom na to da ima status posebno osetljivog svedoka. 
Inače, suđenje u ovom predmetu počelo je 2. februara prošle godine, a prema nezvaničnim saznanjima, optuženi je na glavnom pretresu izneo svoju odbranu.
 
M. J. je uhapšen 7. maja 2020. godine zbog sumnje da je u popodnevnim satima, oko 14:30 časova, odveo dečaka u obližnju šumu u blizini Šodroša i obljubio ga. U tom trenutku, naišle su dve žene, koje su, videvši prizor, pozvale policiju i ispričale šta su videle. Odmah posle prijave građana, policija je izašla na lice mesta. Osumnjičeni je, u međuvremenu, pobegao, ali je ubrzo pronađen na Limanu i uhapšen.
  • Miki

    12.06.2022 14:55
    Ne mogu da verujem?
    Pa zar i tu mogucnost u nasem zdravom zakonu imamo da se bolesnik izvuce na godine?????
  • ???

    12.06.2022 07:56
    efekat suđenja
    Da le neko zna koja je granica preko koje se, zbog starosti, osuđena lica, kod nas, ne upućuju na izdržavanje kazne zatvora?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika