FOTO: Autobus GSP-a srušio stajalište na Klisi, povređena jedna osoba

Jedna osoba je povređena kada je autobus GSP-a srušio autobusko stajalište na uglu Sentandrejskog puta i Velebitske ulice, na Klisi, saznaje 021.rs.
FOTO: Autobus GSP-a srušio stajalište na Klisi, povređena jedna osoba
Foto: 021.rs

Incident se dogodio oko 13.30 časova.

Prema nezvaničnim saznanjima, povređena je jedna ženska osoba koja se nalazila na stajalištu. Zasada nije poznat stepen povreda.

Kako se vidi na fotografijama, autobus koji saobraćaja na liniji broj 1, srušio je autobusko stajalište. Tom prilikom je oštećen i sam autobus.
 
 
Na teren je izašla policija, koja obavlja uviđaj.
  • Bodljikavo prase

    20.06.2022 12:18
    Meni se čini da tu nije kriv vozač, nego onaj ko je odobrio da se nastrešnica od stajališta postavi tako da je i kamion može oboriti. Koliko vidimo, autobus se nije popeo na bankinu, nego stoji kako i treba, uz nju. A ovi koji projektuju i postavljaju neka vode računa o bezbednosti objekta i građana.
  • Novosađanka

    19.06.2022 16:56
    Miks
    To nam je bilo jasno, i bez tog natpisa. Jedan se pravi za vladare Gradske kuće, a drugi za vladare Banovine, da mogu svoja dupeta da dovezu direktno do fotelja, dok ih još imaju. Bože pomozi, da im se fotelje izmaknu!!!
  • Stvarno?

    19.06.2022 14:48
    Kakvi su im vozaci nije ni cudo! Imala sam grozne situacije koje sam prijavljivala njima putem maila za kritike i sugestije. Svakim danom me sve vise iznenadjuje njihova glupost a i bezobrazluk! Jedino sta znaju da rade je da se prave glupi i 100 puta pitaju jedno isto da odustanes i lazu i mazu o nekim obukama vozaca i nzm ni ja cime. Sve moj do mojega. Treba njima koja tuzba na legalan nacin, mozda ce tad prestati da budu nekulturni i bahati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika