Dečak iz Novog Sada teško povređen u sudaru kod Trebinja

Sedmogodišnji dečak koji je jutros teško povređen u sudaru na putu Trebinje - Bileća na aparatu je za mehaničku ventilaciju.
Dečak iz Novog Sada teško povređen u sudaru kod Trebinja
Foto: Pixabay (ilustracija)
To je potvrđeno za "Nezavisne novine" iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, gde je ovaj dečak hospitalizovan.

"Prema rečima dr Nenada Škorića, specijaliste anestezije, dečak je zadobio tešku povredu glave. Zbrinut je i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju", naveli su iz UKC RS.

Helikopterski servis Republike Srpske transportovao je danas iz Bolnice Trebinje u UKC RS u Banjaluci sedmogodišnjaka koji je teško povređen u mestu Orah, u udesu koji se dogodio jutros oko 6.45 časova.
 
Osim deteta, teže su povređene još tri osobe koje se nalaze na Odeljenju intenzivne nege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.
 
Srna nezvanično saznaje da je reč o porodici iz Novog Sada.
 
U trebinjskoj Policijskoj upravi Srni je ranije potvrđeno da je u tom sudaru dva automobila jutros poginuo Trebinjac N.Lj. (55).
  • s

    20.06.2022 10:37
    q
    @Dak
    Koliko znam Hrvatima je u Mostaru Hrvatska opremila kliniku 2008 savremenom opremom, to je najbolja ustanova u Hercegovini ? U istocnoj Hercegovini nema nijedna bolnica da je ok, mnogi idu i u CG na lecenje. Drugo dete koje je povredjeno je prevezeno u Podgoricu.
  • Vlada

    20.06.2022 08:02
    @ed

    Pa dobro i njima je trpanje u poslove okolnih država nacionalni sport.
  • ed

    19.06.2022 22:16
    @D
    Hvala na objašnjenju, nisam upućen. Lepa situacija u državi.

    Zasto onda komentarises situaciju u tudjoj drzavi ako nisi upucen,kao da u svojoj drzavi nemas dovoljno problema?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika