Osumnjičeni za pokušaj ubistva ispred novosadske kockarnice ostaju iza rešetaka

A. K. iz Kule i L. P. iz Novog Sada, osumnjičeni da su 13. aprila ispred kladionice na Bulevaru oslobođenja pokušali da ubiju jednog muškarca, ostaju iz rešetaka do 10. jula.
Osumnjičeni za pokušaj ubistva ispred novosadske kockarnice ostaju iza rešetaka
Foto: 021.rs

Iza rešetaka se nalazi i A. T. koji se sumnjiči da je pomogao napadačima nakon izvršenja krivičnog dela, a koji je bio u bekstvu, piše Dnevnik.

On je lišen slobode 28. aprila i pritvor mu ističe u subotu, 25. juna.

R. R. (26) iz Kule, koji se sumnjiči za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, kako Dnevnik saznaje, pušten je iz pritvora 8. juna. 
 
Prema nezvaničnim informacijama, A. T, A. K. i L. P. su bili zajedno u jednoj kockarnici na Bulevaru oslobođenja da bi, nešto posle 14 časova, došlo do verbalnog sukoba, a potom i fizičkog. 
 
Sva trojica su izašla iz lokala na ulicu kako bi nastavili raspravu gde, u jednom momentu, A. T. zadobija više ubodnih rana oštrim predmetom, a osumnjičeni A. K. i L. P. beže.
 
Povređeni A. T. je pomoć potražio u obližnjoj prodavnici bele tehnike. Zaposleni su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je povređenog prevezla u Urgentni centar.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv njih četvorice zbog sumnje da je A. K. izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, pri čemu mu je L. P. pomogao, a da su R. R. i A. T. izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, kažnjivo sa šest meseci do pet godina u zatvoru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika