Poslednja noć na Exitu bila i najmirnija: Hitna pomoć imala 36 intervencija

Poslednje večeri Exit festivala ekipe Hitne pomoći su imale 36 intervencija na Petrovaradinskog tvrđavi.
Poslednja noć na Exitu bila i najmirnija: Hitna pomoć imala 36 intervencija
Foto: 021.rs

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže da su imali mirno veče.

Ona za 021.rs navodi da su 34 pacijenata zbrinuli na licu mesta, dok su dvoje morali da budu prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Podsetimo da je Hitna pomoć prethodnih večeri imala u proseku preko 50 intervencija. 
 
Ukupno za sva četiri dana Hitna pomoć je imala 203 intervencije, u kojima je šest pacijenata prebačeno u Urgentni centar uglavnom zbog trovanja alkoholom, dok je nekoliko pacijenata dobilo upute za dodatne preglede.
 
Kažimo i da je u nedelju Hitna pomoć imala jednu intervenciju zbog saobraćajne nezgode u Novom Sadu. U Veterniku, u Ulici vojvode Bojovića ispred broja 52, u 8.59 časova muškarac star 76 godina pao je sa bicikla. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
  • Лиманац

    11.07.2022 08:44
    Ово је зато што гости Егзита, наша и православна европска омладина поштују нашег народног министра, његов лични пример, све што је урадио у трегерушама на плантажи Јовањица, поштују и оног полицијског пса који је лајао на њега и послушали су његове мудре речи искуства.
    Живео наш народни министар!
    Живео наш председник!
    Живела Србија!
  • Baten

    11.07.2022 08:23
    Bajdenov sindrom
    "muškarac star 76 godina pao je sa bicikla."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika