Produžen pritvor Novosađaninu optuženom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica

Pritvor P. K. (21) iz Novog Sada optuženom za saobraćajnu nesreću u kojoj je, u novembru prošle godine, poginula učiteljica Tijana Bilić (36) produžen je do 1. oktobra.
Produžen pritvor Novosađaninu optuženom za nesreću u kojoj je poginula učiteljica
Foto: 021.rs

To znači da će on na sledeći glavni pretres zakazan za 16. septembar biti doveden iz pritvora u kom se nalazi od hapšenja, saznaje Dnevnik

Kako piše ovaj list, na početku glavnog pretresa osumnjičeni je izjavio da se ne seća nesreće, ali da ni u kom smislu nije želeo da je izazove. 

Suđenje u ovom predmetu počelo je prošlog meseca, a optuženi se tereti za kršenje više normi Zakona o bezbednosti saobraćaja, između ostalog i za to da je vožnjom pod uticajem droge ugrozio javni saobraćaj što je za posledicu imalo smrt oštećene. 
 
Udes u kom je poginula Tijana Bilić dogodio se na Zrenjaninskom putu, u blizini Kaća, kada je na njen automobil direktno naleteo mercedes kojim je upravljao optuženi.
 
P. K. je, prema nezvaničnim informacijama, vozio automobil somborskih registarskih oznaka kojem je istekla registracija, s probnom dozvolom, a analiza krvi uzete odmah nakon nesreće pokazala je da je bio pod uticajem kokaina i THC-a.
  • uh

    03.08.2022 11:25
    Od ovog sisara nikad čovek neće biti. Sistem nam je nedovoljno efikasan da zaštiti ljude od dvonožnih sisara bez ljudskih osobina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika