Biciklista povređen kod Merkatora, sudar kod škole "Kosta Trifković"

Dve osobe su povređene u udesima u Novom Sadu, u poslednja 24 sata.
Biciklista povređen kod Merkatora, sudar kod škole "Kosta Trifković"
Foto: 021.rs
Po rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, intervenisali su u 12.33 časova, u Ulici Berislava Berića, gde se ispred škole dogodio sudar dva vozila.

Povređena je četrdesetdvogodišnja žena, koja je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Dvadesetogodišnji biciklista povređen je u udesu koji se dogodio u 13.08 časova, na Bulevaru oslobođenja, kod Merkatora.
 
Njemu je pružena pomoć na licu mesta i u svesnom stanju je prevezen u Urgentni centar. 

Teme

udes
  • Dinamično vozim

    02.09.2022 10:44
    Druže u čemu je problem? Svi znaju da odredbe ZOBS imaju pravnu snagu preporuke. A i nije 1. septembar nego 2.
  • Besan

    02.09.2022 09:47
    Haos
    Prošao sam pored OŠ Kosta Trifković posle sudara, kola su izlazila sa parkinga škole i neki idiot je krenuo kontra smerom Berislava Berića (brzo,dok neko ne dodje iz Kisačke) i zakucao se ćoškom direkt. Samo sam prošao, ali po meni to je za trajno oduzimanje dozvole, bez ispitivanja. Voziti zabranjenim smerom ulicom pored osnovne škole u sred bela dana, 1. septembra i napraviti sudar, nema opravdanja. Ne daj Bože da je neko dete stradalo usput.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika