Novosadska policija imala posla: Zadržana tri vozača, jedan vozio pijan

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe lakše povređene.
Novosadska policija imala posla: Zadržana tri vozača, jedan vozio pijan
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobila lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 12. septembra, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 371 prekršaj iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 13 vozača i dva vozila, a zadržana su tri vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog ponavljanja prekršaja, a jedan vozač zbog odlaska u inostranstvo.
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Svetlana NS

    13.09.2022 15:59
    Pijane vozače u zatvor
    Svakom ko bude uhvaćen da vozi pod uticajem alkohola, oduzeti dozvolu na 5 godina i suditi mu za ubistvo u pokušaju jer to i jeste. Što se udes nije dogodio, samo je slučajnost, a pitanje je da li bi se udes dogodio da ga policija nije isključila iz saobraćaja.
    Oštre kazne ovakve vrste mogu jedino biti delotvorne. Takvi vozači moraju odslužiti zatvorske kazne jer mnogima novčana kazna nije problem da plate.
  • Banderaš

    13.09.2022 11:13
    Poslednja 3 dana
    Samo u poslednja 3 dana (sada je 12h treceg dan) je poginulo u saobracajnim nesrecama 12 osoba od 17-26 godina na srpskim putevima u raznim nesrecama.
    Niko ne reaguje!!?
  • krki

    13.09.2022 10:58
    zamlja krkana
    A kada ćemo videti hapšenje nekog poltičara-bizMismena, za promenu???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika