Buran dan: Starija žena ispala iz autobusa, oboreno dvoje biciklista, biciklista udario pešaka...

U Novom Sadu je četvrtak u saobraćajnim nezgodama povređeno četvoro građana.
Buran dan: Starija žena ispala iz autobusa, oboreno dvoje biciklista, biciklista udario pešaka...
Foto: Pixabay
Dvojica biciklista su oboreni, jedna žena je ispala iz autobusa GSP-a, a biciklsta je udario pešaka.
 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog četiri nezgode. 
Prva saobraćajka se dogodila u 12.08 časova na Bulevara cara Lazara ispred Kengura, kada je automobil udario biciklistkinju staru 65 godina. Ona je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezena u Urgentni centar.
Drugi biciklista je povređen u 12.27 časova u Petrovaradinu u Vladimira Gortana kod broja 5. Biciklistu starog 56 godina je oborio automobil. Hitna pomoć je muškarca u svesnom stanju nakon pružene pomoći na licu mesta prebacila u Urgentni centar. 
 
Hitna je intervenisala i u 13.18 časova na autobuskom stajalištu u Radomira Raše Radujkova, gde je žena stara 71 godinu povređena prilikom pada iz gradskog autobusa. Nju su nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezli na hirurgiju Urgentnog. 
 
Četvrta saobraćajna nezgoda se dogodila u 19.46 časova na uglu Kosovske i Marka Miljanova, kada je biciklista oborio pešakinju na biciklističkoj stazi. Povređena žena stara 42 godine je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 

Teme

udes
  • Djura

    18.09.2022 17:02
    @V
    Da li mozete molim vas da nas uputite gde tacno to pise u zakonu o saobracju (ili kojem vec)? Ili ste vi to upravo izmislili jer se vama tako vise svidja? Unapred zahvalan.
  • Novosadanka

    16.09.2022 15:47
    Saobracaj
    Citaoci su stvarnou pravu sto se tice starijih.Gledam idu preko bulevara jedva a vozacima zeleno,bas ih briga a o njima na biciklu to je za zabranu.Iz buseva izlaze polako ko iz svoje kuce i jos dovrsavaju recenicu sagovornici.Ja sam penzioner i imam pravo da kazem svaka cast vozacima i busa i automobila ovo sa starima u saobracaju je za poludeti
  • V

    16.09.2022 14:47
    Pravo prednosti
    Biciklisti NEMAJU pravo prednosti kod autobuskih stajališta, prilikom ukrcavanja putnika u isti. Njihovo zvonckanje ide na nerve, pitam se da li oni to ne znaju, ili je bahatost u pitanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika