Poznato stanje povređenih u teškom udesu u Budisavi: Dvoje zadržano na lečenju u KCV

Četiri osobe povređene su u teškom udesu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio u Budisavi.
Poznato stanje povređenih u teškom udesu u Budisavi: Dvoje zadržano na lečenju u KCV
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njihova ekipa primila poziv u 00:56 časova da su se sudarila dva vozila.

U direktnom sudaru dva vozila u Vojvođanskoj, kod broja 34, četiri osobe su povređene. Svih četvoro su sa različitim stepenom povreda zbrinuti na licu mesta i prevezene u Klinički centar Vojvodine (KCV).
U KCV-u za 021.rs kažu da su u ovu ustanovu tokom noći primlejna četiri pacijenta koje je dovezla Hitna pomoć.
 
Osmanestogodišnji B. S. primljen je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je pušten na kućno lečenje. 
 
Dvadesetjednogodišnji B. N.  primljen je sa teškim traumatskim i kontuzionim povredama. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je zadržan na daljem lečenju.
 
Četrdesetdevetogodišnji B. V. primljen je sa traumatskim i kontuzionim povredama. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je zadržan u KCV na daljem lečenju.
 
Četrdesetosmogodišnja B. V. primljena je sa traumatskim i kontuzionim povredama. Nakon opservacije, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u KCV, ona je hemodinamski stabilna i puštena na kućno lečenje. 
 
Drugi detalji ovog udesa za sada nisu poznati.

Teme

udes
  • Vladimir

    03.10.2022 15:15
    Hvala vam
    U ime svoje porodice zahvaljujem se svima koji su stali i pomagali svim povredjenim
    Zivi smo, sto je najbitnije a povrede ce se zaleciti
    Jos jednom hvala
  • Miki

    03.10.2022 09:14
    Budisava
    Svaka cast svakom ko je pomogo a bilo ih je dosta. Ja sam sam isto uradio jer sam naisao slucajno. Nadam se da su svi dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika