Dva ranjavanja nožem kod pijaca u Novom Sadu: U Petrovaradinu povređen slučajni prolaznik

Na području Novog Sada sinoć su dva muškarca izbodena na dve pijace, na Ribljoj i na petrovradinskoj, saznaje 021.rs.
Dva ranjavanja nožem kod pijaca u Novom Sadu: U Petrovaradinu povređen slučajni prolaznik
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, obojica povređnih muškaraca su u petoj deceniji života i van životne opasnosti.
Za ubadanje u Petrovaradinu, kako saznaje 021.rs, priveden je M. K. (26) i očekuje se da se policija oglasi u toku dana. 
 
Kako 021.rs takođe saznaje nezvanično iz izvora bliskih policiji, još niko nije priveden za ubadanje kod Riblje pijace. 
Kako je za 021.rs potvrdio portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj, njihove ekipe su na pijaci u Petrovardinu oko 20:20 časova zbrinule muškarca starog 46 godina, a na Trgu republike 19 u 00:40 časova, što je prekoputa Riblje pijace, muškarca starog 40 godina. 
 
"Na pijaci u Petrovaradinu, kod prodajnog obejkta Univerexporta, po pozivu policije smo intervenisali. Na licu mesta je pružena pomoć četrdesetšestogodišnjem muškarcu koji je zadobio povredu nekim oštrim predmetom. On je po zbrinjvanju na licu mesta u svesnom stanju i hemodinamski stabilan prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine. Takođe, oko 00:40 časova Hitna pomoć je na Trgu republike kod broja 19 zbrinula muškarca starog 40 godina koji je imao povrede oštrim predmetom. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja u svesnom stanju prevezen isto na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine", navodi Krulj za 021.rs.
 
Kako saznajemo, muškarac koji je ranjen u Petrovaradinu je vatrogasac, koji se na licu mesta slučajno zatekao. Prema saznanjima 021.rs, do ubadanja je došlo kada je osumnjičeni M. K. star 26 godina prvo retrovizorom svog automobila udario pešaka na ulici u Petrovradinu, a potom izašao da se sa njim obračuna. 
 
Dok je trajala prepirka, vatrogasac koji je bio van dužnosti i prolazio kraj pijace, prišao je u nameri da smiri situaciju. Tada je osumnjičeni potegao nož i njega ubo.
 
Podsetimo da su se ova dva ubadanja dogodila nešto malo više od 24 sata posle ubadanja mladića na Novom naselju, a koje je bilo u utorak oko 15 časova. Povređeni mladić star 22 godine je zbrinut u KCV-u, a policija do sada nije saopštila da li je neko priveden ili druge detalje o ovom slučaju. Nezvanične informacije su da napadač nije pronađen.
 
Dodajmo i da nije poznato da li su ovi incidenti povezani, a policija se do sada nije oglašavala.
  • Skimmer

    13.10.2022 22:55
    Heroj
    Na primeru ovog hrabrog i ljudskog vatrogasca što se umešao i dobio ubod nožem, možete shvatiti zašto amerikanci, na primer, ne bi uradili ništa kada bi se našli u istoj situaciji. Jednostavno bi prošli ili zvali miliciju.
    Nadam se da će uhvatiti nasilnika!
  • Djomla

    13.10.2022 20:47
    Bahato i ludo
    To je u dve reci opis 50% stanovnistva Novog Sada.drugih 50% moze samo da se pita do kad i da li neko moze spreciti to sirenje zaraze.sto puta sam komentarisao da u slucaju nalazenja nozeva kod ludaka te iste ludake treba najostrije kazniti.ali narod niko ne pita a vlast se bavi izgradnjom i ugradnjom.dok su uglavnom njihova deca ta koja mafijaju
  • evese

    13.10.2022 19:03
    prestonica nekulture
    Kakva vlast takva i bezbednost u gradu. Nikada gora situacija nije bila nego zadnjih 10 godina, i svakim danom je sve gora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika