Uz pretnju replikom pištolja opljačkao apoteku i dve prodavnice u Novom Sadu

Novosadska policija uhapsila je B. I. (27) iz Vrbasa zbog tri razbojništva.
Uz pretnju replikom pištolja opljačkao apoteku i dve prodavnice u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on, u poslednja tri dana, preteći replikom pištolja, oduzeo novac od zaposlenih u jednoj apoteci i dve prodavnice u Novom Sadu.
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.
On će biti priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Atlantis

    20.10.2022 12:19
    Pitanje pitanjem
    Boger de reci nam majke ti jes ti isao sa ovim zajedno dok je pljackao apoteke?Jer cini mi se da tebe lova ne zanima ti si samo gutao lekove sve redom :) pa i Putina i Lukasenka vidis
  • Pax

    17.10.2022 19:56
    Replika
    Pa kakve veze ima da lije replika ili pravi pištolj pljačka je pljačka pa ti da je izvrši i sa nožem isto je .Kakvi kreteni čuj replikom hmmm
  • NN

    17.10.2022 18:05
    diktatori
    @ boger
    Najlepše Vas molim da nam objasnite kakve veze sa pljačkom imaju diktatori, ruski i naši, kako kažete? Je li moguće da Vi u životu niste čuli za postojanje ove vrste delatnosti, tj. pljačkanja, za različite načine na koje se to radi i radilo, otkako je sveta i veka? A pojava je vrlo rasprostranjena i u nekim zemljama koje Vi verovatno smatrate za najdemokratskije na svetu, gde nema nikakvih diktatora, kažu oni, mislite Vi, samo sa malo opasnijim oružjem nego što je pištolj igračka, i naravno ne apoteka i prodavnica, nego mesta gde se nalazi nešto više novca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika