Ponovo odloženo suđenje Temerincu koji je na Keju usmrtio devojku, pa pobegao

Početak suđenja O. K. (29) optuženom za saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju u kojoj je poginula Novosađanka Milica Milićević, odložen je zbog sprečenosti sudije.
Ponovo odloženo suđenje Temerincu koji je na Keju usmrtio devojku, pa pobegao
Foto: 021.rs
Novi datum određen za glavni pretres je 17. novembar, saznaje Dnevnik.

Inače, ovo je već drugi glavni pretres u ovom postupku koji je odložen. Pre jučerašnjeg ročišta, suđenje je trebalo da se održi u maju, ali sudiji nisu bili dostavljeni svi spisi.

U međuvremenu, optuženom je odobreno jemstvo, te je pušten iz pritvora da se brani sa slobode. Kaucija je određena u iznosu od oko 126 hiljada evra. 
 
Podsetimo da se nesreća dogodila se avgusta prošle godine, kada je osumnjičeni vozeći džip naleteo na mladića i devojku koji su se nalazili na skuteru na Beogradskom keju. 
 
Tom prilikom Miličin dvadesettrogodišnji momak zadobio je teške povrede.
 
Optuženi se nakon udesa nije zaustavio nego je pobegao sa mesta nesreće i tom prilikom udario u još jedno parkirano vozilo. 
Ubrzo je pronađen na osnovu registarske tablice koja mu je otpala. 
 
Devojka je uprkos naporima lekara Urgentnog centra preminula posle nekoliko sati.
  • Neo

    27.10.2022 11:01
    U Srbiji je pravda prespora. Ne mogu da zamislim kako je porodici pokojne i njenom dečku. Nadam se da će počinioc dobiti maksimalnu kaznu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika