Odloženo suđenje Temerincu koji je na Keju usmrtio devojku, pa pobegao

Početak suđenja Temerincu O. K. (29) koji se tereti za saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubila Novosađanka Mlica Milićević (28), a njen momak zadobio teške povrede, odložen je za 25. oktobar.
Odloženo suđenje Temerincu koji je na Keju usmrtio devojku, pa pobegao
Foto: 021.rs

Do odlaganja je došlo jer se spisi predmeta nalaze u Vrhovnom kasacionom sudu radi odlučivanja o zahtevu za zaštitu zakonitosti protiv rešenja Apelacionog suda kojim je odbačena žalba odbrane kojom se traži jemstvo, piše Dnevnik

Jemstvo je kasnije ipak prihvaćeno, a optuženi je pušten da se brani sa slobode. Iznosom od 126 hiljada evra garantuje se da okrivljeni tokom postupka neće pobeći. Kako Dnevnik saznaje, u tom iznosu je stavljena pod hipoteku nepokretna imovina u vlasništvu njegovog oca.

Ukoliko prekrši dato obećanje, hipoteka će biti realizovana u korist republičkog budžeta. 
 
Saobraćajna nesreća dogodila se u avgustu prošle godine, u blizini Žeželjevog mosta, kada je optuženi rendž roverom naleteo na mladića i devojku na skuteru. Devojka je preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, a mladić je zadobio teške povrede grudnog koša. 
 
Nakon udesa, on se nije zaustavio, nego je pobegao sa mesta nesreće. 
  • neutesna majka

    26.05.2022 11:12
    "Jemstvo je kasnije ipak prihvaćeno, a optuženi je pušten da se brani sa slobode. "
    Jezivo.
  • Djomla

    25.05.2022 16:11
    @bojan
    Samo da drugi tatko ne izvuce nesto drugo.onda su oba tatka u problemu.to treba drzava da resava kratko I jasno.a ne kao onaj kostolomac sto je lomio ruke u pritvoru jos a kamere snimile sve.ili snajper nas dobri isto tako zapalio covek od svedoka automobile I jos se ceka sudjenje.mora to hitrije.jer onda drugi misle mozemo I mi tako
  • pajo patak

    25.05.2022 15:44
    greška u naslovu:
    Nije Temerinac, nego Тјемеринац.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika