Nastavljeno suđenje Šiđanima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog: Prikazan snimak incidenta

U nastavku suđenja osmorici Šiđana koji se terete za tuču ispred lokala u Laze Telečkog, u kojoj su dvojica mladića zadobila teške, a jedan lakše povrede, juče je u sudnici prikazan snimak.
Nastavljeno suđenje Šiđanima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog: Prikazan snimak incidenta
Foto: 021.rs

Iskaze su dali i svedoci, odnosno radnici obezbeđenja lokala u kom su se pre tuče nalazili mladići, piše Dnevnik.

Oni su tvrdili da je u lokalu samo došlo do verbalnog sukoba.

Kako se moglo videti na snimku, dok jedan mladić leži nepomično na zemlji, napadač mu prilazi i skače na glavu. Kamera je zabeležila i lica optuženih. 
 
Prema optužnici, osmorica mladića iz Šida su 20. februara prošle godine između 18.25 i 18.30 časova u Laze Telečkog prebili trojicu mladića, te remetili javni red i mir. 
 
Okrivljeni se terete da su oštećene napali, tukli i teško telesno povredili, a B. D. se stavlja na teret i da je, sa umišljajem, pokušao da liši života više lica, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalaze vitalni organi.
 
Suđenje se nastavlja već danas, 10. novembra, kada će biti saslušani preostali svedoci i veštaci.
  • e

    10.11.2022 11:31
    ccc
    hrabri Sremci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika