Crn dan na ulicama Novog Sada: Dve žene oborili automobili, tri izletanja vozila sa kolovoza

Sedmoro je povređeno, a jedna osoba je poginula u udesima koji su se u poslednja 24 časa dogodili u Novom Sadu.
Crn dan na ulicama Novog Sada: Dve žene oborili automobili, tri izletanja vozila sa kolovoza
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su njihove ekipe intervenisale zbog šest saobraćajnih udesa. 

Prva saobraćajna nezgoda je bila u 14:37 časova u Hadži Ruvimovoj ulici, kod broja 41, gde je povređena pešakinja stara 37 godina koju je udario automobil.

Hitna pomoć je nakon intevencije na licu mesta prevezla pacijentkinju na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Druga nezgoda je bila u 19:02 časova na uglu Futoškog puta i Subotičke ulice, gde su se sudarila dva automobila. U ovoj nezgodi je povređen muškarac star 61 godinu koji je zbrinut na licu mesta i potom prevezen u Urgentni centar.
 
Hitna pomoć je intervenisala u 22:08 časova na Bulevaru oslobođenja, kod Promenade, gde je oborena pešakinja stara 19 godina. Hitna pomoć je pomogla povređenoj devojci na licu mesta i ostavila joj uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.
 
Hitna pomoć je po pozivu vatrogasaca intervenisala u Petrovaradinu, na izlazu ka Sremskim Karlovcima, u 1:30 časova nakon što je automobil izleteo sa puta. Dve mlađe osobe koje su bile u vozilu su odbile pregled i negirale da su zadobile povrede, a o svemu je obaveštena policija.
 
Potom je Hitna intervenisala i na Novom naselju u 2:28 časova na Bulevaru Jovana Dučića kod broja 33, gde je nakon izletanja sa puta poginuo mladić čiji podaci nisu poznati, a teško je povređena devojka stara 15 godina. O ovoj nesreći više u posebnoj vesti 021.rs.
 
Šesti udes se dogodio na auto-putu u smeru Novi Sad - Beograd kod "Lesnine", gde je "honda" sletela sa puta i udarila u saobraćajni znak. Doktor Krulj kaže da je Hitna pomoć intervenisala u 6:16 časova i da je pružena pomoć muškarcu nepoznatog godišta koji je teže povređen, kao i dvema ženama starim 38 i 41 godinu koje su zadobile lakše povrede. Oni su svi prevezeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. 

Teme

udes
  • Mile

    17.11.2022 13:52
    Detelinara
    Nisam video u tekstu da je neko oborio ženu na biciklu na kružnom toku na bulevaru Evrope. Vozač Mercedesa je stala na par sekundi i nakon toga dala gas i nastavila sa vožnjom. Dva momka su prišla devojci i pomogli joj da dođe sebi i divnim čudom devojka je prošla bez težih povreda. Koliko sam čuo, svi su zapamtili tablice i dali izjave policiji a i kamere nedaleko će sigurno pomoći u pronalaženju vozača, naravno ako nije žena nekom od SNS...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika