Odloženo suđenje za pokušaj otmice Gorana Cvijetića, Boća miruje, po savetu lekara

Nastavak suđenja petorici optuženih za pokušaj otmice Gorana Cvijetića (44) iz Budisave odložen je juče zbog odsustva Dalibora Bogdanovića Boće (43).
Odloženo suđenje za pokušaj otmice Gorana Cvijetića, Boća miruje, po savetu lekara
Foto: 021.rs

On nije mogao da dođe jer se povredio prilikom pada i po savetu lekara mora da miruje, javljaju Novosti

U sudu se nije pojavio ni drugi optuženi Vladica Rakić, bivši policajac iz Obrenovca koji se trenutno nalazi u pritvoru u Bosni i Hercegovini, gde je uhapšen zbog sumnje na više krivičnih dela. 
Pored Bogdanovića i Rakića, za pokušaj Cvijetićeve otmice odgovaraju i Novosađani Nenad Stević, Goran Kovačević Goranac i Božidar Bosnić. 
 
Prema optužnici, Cvijetić je otet u maju 2017. godine, a optuženi su tvrdili da su izvršili "građansko hapšenje", jer su sumnjali da je umešan u ubistvo Teodore Kaćanski u novembru 2016. godine, kao i ranjavanje Nika Uskokovića, januara 2017.
 
Naredno ročište zakazano je za 21. februar. 
 
Bogdanović se, inače, nalazi u pritvoru zbog druge optužnice. On se u drugom predmetu tereti za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i pokušaj ubistva Gorana Kovačevića Goranca. 
  • Aaaa

    23.11.2022 11:22
    Skoro 6 godina nije zavrsen postupak.Kad je skoro 30 puta odloženo...Jadno je sve u Srbiji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika