Kroz Bačku Palanku vozio bicikl pijan: Imao više od dva promila alkohola u krvi

Meštanin Bačke Palanke zadržan je u policiji zbog vožnje bicikla u pijanom stanju.
Kroz Bačku Palanku vozio bicikl pijan: Imao više od dva promila alkohola u krvi
Foto: Pixabay
Njega je saobraćajna polciija isključila iz saobraćaja jer je kroz Bačku Palanku vozio bicikl sa više od dva promila alkohola u krvi. Policija ga tereti za nasilničku vožnju.
On je jedan od trojice vozača koji su u poslednja 24 časa na teritoriji Južnobačkog okruga isključeni iz saobraćaja zbog vožnje u pijanom stanju, a iz saobraćaja je isključeno ukupno pet vozača.
Jedan vozač je zadržan zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja, a jedan zbog upravljanja vozilom pod zabranom.
 
Svi će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inače, u poslednja 24 časa na teritoriji Južnobačkog okruga iz saobraćaja je isključeno ukupno 18 vozača i pet vozila.
 
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba  teško povređena. U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je u istom periodu na području Južnobačkog okruga sankcionisala ukupno 424 saobraćajnih prekršaja.
  • Zemlja čudesa

    02.12.2022 04:29
    Predlog
    Trebalo bi to malo drugačije regulisati kada su u pitanju pijani biciklisti i pešaci. Valjalo bi uvesti i krivičnu odgovornost za njihovo ponašanje u saobraćaju kada su u beslovesnom stanju, pa ako skrivi sudar jer je neko morao da ga izbegava lepo na robiju. Istovremeno, ko udari pijanog pešaka ili biciklistu kazna se smanjuje na 50% od minimuma, a povređeni sam snosi troškove lečenja. I neka pije ko hoće.
  • Tišina u stroju

    01.12.2022 14:15
    Dok ja pričam
    Pa treba vozit biciklu tako pijan, i to je nešto.
  • Ta idi

    01.12.2022 13:24
    To neki amater. Ne kreces kuci bez 4

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika