Muškarac i žena povređeni u sudaru dva vozila na Slanoj bari

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi na Slanoj bari.
Muškarac i žena povređeni u sudaru dva vozila na Slanoj bari
Foto: 021.rs
Sudar se dogodio u 7:26 časova na uglu Sentandrejskog puta i Otokara Keršovanija. 
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs. da su u sudaru dva automobila povređene dve osobe. 
"Na licu mesta ekipa Hitne pomoći je pomogla muškarcu starom 41 godinu, kao i ženi staroj 59 godina. Oboje su zbrinuti na licu mesta", navodi Krulj.
 
On je dodao i da su povređeni potom u svesnom stanju prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Portparol Hitne pomoći kaže i da u nedelju nisu imali intervencija zbog saobraćajnih nezgoda. 

Teme

udes
  • Dušan

    05.12.2022 15:47
    Očevidac
    Na žalost ovo se odigralo jutros pred našim očima, žena i ja smo krenuli na posao, inače ni idem nikada kroz tu ulicu, stao sam na semaforu, bilo je crveno, na zeleno nisam krenuo jer sam video da se automobil sa leve strane ne zaustavlja, išao je po mojoj laičkoj proceni bar 60 km/h i bez kočinja udario auto koji je ili skretao ili radio polukružno iz suprotnog pravca. Udarac je bio strašan, da smo slepo krenuli na zelenu računajući na sabranost drugog vozača udario bi nas. Nadam se da su svi dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika