Vikend divljanje na putevima: Vozači u Novom Sadu i Vrbasu vozili totalno pijani

Novosadska policija imala je pune ruke posla proteklog vikenda.
Vikend divljanje na putevima: Vozači u Novom Sadu i Vrbasu vozili totalno pijani
Foto: 021.rs
U periodu od 2. do 4. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodila se 21 saobraćajna nezgoda, u kojoj je jedna osoba teško, a 13 je lakše povređeno.
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se  12 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a sedam lake telesne povrede.
Policija je, tokom vikenda, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala 1.219 saobraćajnih prekršaja.
 
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 97 vozača i sedam vozila, a zadržano je 27 vozača, od toga 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, sedam zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja i četiri zbog nasilničke vožnje.
 
Za nasilničku vožnju terete se vozači u Novom Sadu i Vrbasu, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu, kao i Novosađanin koji je, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nezgodu i osam puta prošao kroz crveno svetlo. 
 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
  • Milan

    08.12.2022 19:16
    Koje su to civilizovano zemlje,da nisu to onih 19 NATO zemalja koje su nas zločinački bombardovale 78 dana,tužna je ta civilizacija.
  • Laloš

    05.12.2022 17:44
    Dok se trajno ne bude oduzimala vozačka plus vozilo ovim pacijentima ginuće se na našim putevima bar 250% više nego u civilizovanim zemljama.
  • Paja

    05.12.2022 15:14
    omg
    U zemlji ekenomskog tigra samo pijan,lud i na opijatima moze preziveti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika