Devojka povređena na Novoj Detelinari

Devetnaestogodišnja devojka povređena je danas na Novoj Detelinari.
Devojka povređena na Novoj Detelinari
Foto: 021.rs
Ona je prelazila ulicu, kada ju je na uglu Janka Veselinovića i Janka Čmelika udario automobil.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže za 021.rs da su na poziv policije intervenicali u 13.49h, te nakon zbrinjavanja devojke na licu mesta, u svesnom stanju je prevezli na Odeljenje hirurgije.
Policija je sprovela uviđaj.

Teme

udesi
  • Zakon

    09.12.2022 21:50
    Zakon na kružnom toku kod nas i u evropi ukolko mmneko vozi unutrašnjom trakom dužan je uveriti dal može sigurno se isključiti iz kružnog toka poštujući one u spoljnoj traci.. drugim rečima ako iz unutrašnje trake udariš prilikom isključenja vozilo u spoljnoj traci kriv si. A turbo kružni imaće punu liniju koja će ogranicavati spoljnu traku da mora na prvom ili drugom izlazu da se isključi.. imao sam udes gde me je iz unutrašnje trake lik čuknuo i policija je lepo to sve objasnila.
  • MGN

    07.12.2022 11:53
    "Nauči se da je spoljna traka namenjena za prvo isključenje ili za pravo. Ako hoćeš levo ili polukružno, koristi unutrašnju traku i nećeš imati problem, ni ti a ni ostali".

    Pogrešno. Čim ti nasvaljas kretanje spoljnom trakom posle prvog desnog izlaza, ti seces one sto hoće iz unutrašnje da se isključe. Nebitno koliko gospođa Milena hoće krugova da napravi, već vaša logika nije dobra. To će vam biti dokazano kad izgrade ovaj turbo kružni kod promenade. Tamo ćete iz desne smeti SAMO prvo desno. Sve ostalo morate u levu.
  • @milena

    07.12.2022 09:43
    Djete moje
    Prvo se nauči da kružni koristiš kako treba, jer kako ti neko dole napisa, kružni se koristi na sasvim drugačiji način. Izgleda ti i tvoj instruktor niste bili na tom času kad su se objašnjavala pravila u vezi kružnog toka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika