MUP: Kukasti krst na zgradi člana REM-a nacrtao 76-godišnji Novosađanin

Novosadska policija je saopštila da je identifikovala osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika REM-a Milorad Vukašinović nacrtala kukasti krst uz natpis REM.
MUP: Kukasti krst na zgradi člana REM-a nacrtao 76-godišnji Novosađanin
Foto: 021.rs

Kako navodi MUP, sumnja se da je sedamdesetšestogodišnji Novosađanin, prošle noći, sprejom ispisao nacističke simbole uz natpis REM, na zgradi u kojoj stanuje Vukašinović.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, protiv njega će biti podneta krivična prijava javnom tužilaštvu.

Navodi se da "Ministarstvo unutrašnjih poslova čini sve da zaštiti svakog pojedinca, njegovu ličnu i imovinsku sigurnost i neće dozvoliti da sigurnost bilo koga zbog posla koji obavlja bude ugrožena".
 
"Nastojaćemo i u narednom periodu da, u skladu sa zakonom i nadležnostima, omogućimo nezavisnim institucijama da neometano obavljaju svoj posao", saopštava MUP.
  • Z

    13.12.2022 14:04
    Fall guy
  • Tradicija

    13.12.2022 13:42
    Ne iznenađuje da je to uradio Novosađanin kao ni ove poruke podrške. Ovo mesto je jedno od poslednjih čvrstih uporišta fašizma u ovom delu sveta, nije slučajno zašto je baš u Novom Sadu uspešno sprovedena racija.
  • George

    10.12.2022 13:39
    Da Vukašinović ima i malo mozga u glavi,izvukao bi pouku iz toga,šta je nateralo nekoga da tako nešto uradi,a da je to vezano za njega!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika