Vozači u Novom Sadu, Titelu, Žablju i Bačkom Petrovcu vozili totalno pijani

Novosadska policija zadržala je petoricu vozača koji su proteklog vikenda u Novom Sadu, Titelu, Žablju i Bačkom Petrovcu vozili automobile sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Vozači u Novom Sadu, Titelu, Žablju i Bačkom Petrovcu vozili totalno pijani
Foto: 021.rs
Ukupno 15 vozača je zadržano jer su vozili pijani, a trojica od njih jer su ponovili prekršaj. 
Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
Inače, proteklog vikenda, na teritoriji Južnobačkog okruga novosadska policija je iz saobraćaja isključila 140 vozača i 18 vozila, a zadržala 23 vozača.
Inače, proteklog vikenda, na teritoriji Južnobačkog okruga novosadska policija je iz saobraćaja isključila 140 vozača i 18 vozila, a zadržala 23 vozača.
 
U periodu od 23. do 25. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 39 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe teško, a 16 je lakše povređeno. U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se 20 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teško, a osam lakše povređeno.
 
Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, sankcionisala vozače zbog 1.151 prekršaja.
  • Gogi

    27.12.2022 08:36
    Žabalj
    Ne da su pijani nego nema dva trezna za volanom u Žablju, a oveštini upravljanja vozilom da ne pričam i još na sve to da se doda bezobrazluk koji proizilazi iz ne poznavanja saobraćajnih propisa. Ko ne može da položi vozački ispit dođe u Žabalj, to pravilo važi koliko ja znam već 20 godina. Vozački ispit izgleda ovako :kreneš sa poligona do drugog ćoška tri puta levo skreneš oko kvarta i desno se vratiš na poligon. Položio. Neka nam je bog u pomoći

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika